Art by Kristin A

Så lenge jeg kan huske har jeg elsket å skape og bruke mine kreative evner. Maling i alle former er noe av det jeg har drevet med; porcelensmaling og dekorasjonsmaling, olje og akryl, og nå står intuitiv maling i fokus.

Her lar jeg hjertet og fargene styre prosessen, og derfor varierer mine motiver og uttrykk. Jeg er tilstede her og nå og lar mine intuitive evner lede an. Bruker min høyre hjernehalvdel og lar motivene vokse frem. 

Harmonisk og energirik kunst er resultatet, "one of a kind", og jeg liker å teste ut nye teknikker og eksperimentere med ulike medier. Når jeg føler at maleriet er ferdig kan jeg snu og vende på det, se på det fra ulike vinkler, og plutselig trer symboler og figurer frem og maleriets tittel kommer til meg. Dette er utrolig gøy og helt magisk.

Kan hende ser du helt andre ting i maleriet enn jeg gjør, og det er veldig spennende. Ingenting er rett eller galt. Her jobber vi med det ubevisste, følelser og sjelero.

Ta en titt og kontakt meg hvis det er noe som faller i smak eller som du ønsker å se nærmere på (E-post: Kristin@norenberg.com eller mobil 90987124)

Gode tanker fra
Kristin

"Boblende Hjerte"

50 x 60 cm
Mixed media og akryl på linlerret
Kr. 2.900
------------------------------

Det er ikke tilfeldig at dette maleriet fikk navnet Boblende Hjerte.

Jeg har ikke hatt det så gøy siden jeg var barn da jeg jobbet frem grunnlaget i dette maleriet. Inspirert av boken til svenske Anna Karolina Larsson blandet jeg såpe i malingen, fant frem sugerøret og blåste maling-såpe-bobler utover lerretet. En sann fornøyelse som bragte frem boblende glede i hele meg.

Hjertet vokste frem senere i prosessen, og jeg får en følelse av å bli løftet fra en virkelighet til en annen. Fra det faste og kjente, og over i det som er mer utydelig, utvisket, svevende. Lysere, men likevel ukjent. Det skimtes noen farger, og kanskje en stjerne, bak et slør av noe annet. Uhåndgripelig, men likevel pirrer det nysgjerrigheten.

Mange av de jeg møter og hjelper i livsprosessen gjennomgår nettopp dette. Økt bevissthet som åpner nye dører og sannheter. Følelsen av å ikke vite hva som venter der fremme, men likevel gå veien og være nysgjerrig på neste skritt.

Ha tillit til livet og veien det fører deg.
- og vite at alt er kjærlighet ❤️

"Bønn"

Bønn2
80 x 80 cm/ Deep edge 4 cm
Mixed media og akryl på lerret
kr. 4.800
-----------------------------

Ser du det samme som meg? Flere skikkelser som bøyer hodet i bønn.

Tittelen kom først til meg; ordet Bønn datt ned i hodet meg. Deretter så jeg menneskeaktige skikkelser med hendene i bønn foran seg. Muligens leser de fra en bok, en bønnebok kanskje, eller de ber inni seg. Det er mange måter å be på.

Og egentlig ber vi hele tiden. Om at tiden skal gå fortere eller saktere, om mer energi og overskudd, om at vi skal holde oss friske, om ny jobb, finne den rette partneren eller få mat på bordet. Mer glede i livet.

Uten at vi vet det … og kanskje på en annen måte enn det vi forbinder med bønn. Vi tenker ofte på det vi er redde for og IKKE vil ha. Tenk om jeg blir ensom og alene resten av livet, tenk om jeg ikke tjener nok til å klare meg.

Kunsten å manifestere skjer gjennom bønn. Først definere og gi klart uttrykk for hva du ønsker, i stedet for hva du IKKE vil ha. Deretter kjenne på kroppen hvordan det er å være der, i harmoni og flyt, når alt er akkurat slik det skal være.

Gjennom bønnen ber du om hjelp til å skape livet du lengter etter. Og du har tillit til at det vil skje. Kanskje bare VET du det, slik som jeg, etter å ha fått mange bekreftelser, eller du har et ørlite håp. Det holder.

La maleriet minne deg på alle sjelene som er rundt deg, støtter deg, ber for deg og ønsker deg det aller beste i livet.

At alt er mulig når du bare ber om hjelp  ❤️

"De hellige tre konger" (Solgt)

80 x 80 cm
Mixed media, akryl og papirteknikk på lerret
----------------------------------------

Dette maleriet begynte med at jeg ønsket å teste spennende farger, og bygge struktur med eggeskall i malingen. Jeg hadde ingen konkret plan, men plutselig sto skikkelsene frem.

Jeg elsker når figurer og symboler trer frem i maleriet. Her var det De hellige tre konger som kom mot meg, og jo mer jeg studerte maleriet desto mer forsto jeg at dette er et veldig personlig maleri.

Som mange vet er jeg opptatt av vår spirituelle og intuitive side, og at vi har guider og hjelpere rundt oss. Her var det flere av mine guider og hjelpere som materialiserte seg. Hvorfor skjedde dette? Hva ønsker de å si meg?

På nært hold ser jeg kongene. Lenger unna blir portalen et nytt fjes, en asiater som er min hovedguide, Lord Lanto. Jeg ser også min mormor som lener seg frem på høyre side, og de tre ringene som symboliserer kropp, sinn og ånd. Når jeg «ser» bruker jeg mine intuitive og mediumistiske evner; Jeg bare VET.

Lord Lanto representerer den høyeste visdom. En kombinasjon av visdom, kjærlighet og kraft som hjelper oss mennesker til høyere bevissthet.

Akkurat det jeg ønsker for deg. ❤️

"Delfinen" (Solgt)

60x80 cm

Mixed media og akryl på lerret

----------------------------


Delfinen er en av de første maleriene mine med akryl og mixed media. Med krakellering og andre strukturbyggende medium i bunn er det malt lag på lag. Jeg strevde med å bli fornøyd helt til jeg hentet frem Fluid-maling, tyntflytende som jobbes inn i lerretet med gummi spatel.

Da kom delfinen plutselig svømmende mot meg.

Den vakre delfinen som kommer med kjærlighet til alt og alle. Leken og sosial, grasiøs, hengiven og alltid smilende kan den dukke opp fra intet. Et spirituelt vesen og en fri sjel som alltid vekker glede og undring hos oss mennesker. Hvor kommer du fra, du og flokken din? En slags gjenkjennelse. Vi er like du og jeg.

Tilsvarende med mennesker, Vi kan plutselig møte nye, vakre sjeler og situasjoner som vi bærer med oss livet ut. Slik også med delfinen. Uten å dømme kan den krysse vår vei i et viktig øyeblikk. Den kommer inn i livet vårt med positivitet og glede, og vi bærer med oss minnet til lenge etter at det er over.

Med kjærlighet og smil om munnen, og med en påminnelse om å le og ha det gøy …

og ikke være redd for å hoppe i ukjent farvann!

60 x 80 cm
Mixed media, akryl og papirteknikk på lerret


"Drømmetyding"

70 x 70 cm

Deep edge

Mixed mediaog  akryl på lerret
Kr. 3.500
---------------------------


"Elefanten"

70 x 90 cm
Mixed media og akryl på lerret
Kr. 4.750
----------------------------

Elefanten er stor og mektig. Den beveger seg likevel med smidige og følsomme bevegelser og har en slags majestetisk mildhet over seg.

Ser vi på drømmesymboler er elefanten et godt tegn. Den er symbol på balanse, trivsel og visdom, og ser du en sirkuselefant i drømmen sies det at du vil bli omgitt av lykkelig mennesker.

Dette maleriet begynte med masse spennende struktur, bl.a. krakkerleringer og strukturpasta som ble jobbet inn i alle retninger. Etter å ha malt lag på lag og snudd og vendt på maleriet kom plutselig elefanten inn fra siden - gjennom strukturen som var jobbet frem. Omgivelsene ble duset ned med flere lag lasur. Som et slør mellom elefanten og omgivelsene.

Dette er en glad og fornøyd elefant med blomsterkrans på hodet. Jeg føler den er på et sirkus og at menneskene rundt jubler beundrende til det store dyret.

La elefanten minne deg på at vi alle er høyt elsket og verdsatt.
At selv om du ikke ser dem klart jubler universets engler for deg akkurat nå;
De er rundt deg, støtter deg og heier deg fremover på livets vei ❤️

"Flyt"

80 x 100 cm/ Deep edge 4 cm
Mixed media og akryl på lerret
Kr. 4.800
----------------------------

Dette maleriet har jeg snudd og vent på og malt fra alle kanter. Fra en side føler jeg på lekenhet og begynner å tenke på Dolly Duck (av alle ting); fra en annen side skjer noe helt annet. Det er noe av det som er magisk med intuitiv maling, det er akkurat som om hånden bringer frem små fantasiverdener helt av seg selv. Eller er det noe annet som styrer prosessen?

Jeg elsker å se på den lille gutten som ligger på ryggen og flyter med armene til hver side. Jeg føler på en ro og åpenhet, en sårbarhet, men likevel trygg og fornøyd slik alt er akkurat nå. Tilstedeværelse, uten tanke for hva som skal skje senere eller hva som har vært. En tomhet og aksept av alt som er. Våken; likevel uten tanker og bekymringer.

En deilig følelse som for meg rommer ordene flyt og harmoni. Der du slipper kontrollen og lar deg bli ledet, har tillit til livet og det som er. Åpner armene for det som måtte komme, kjenner på en aksept og at det er greit å ikke vite. For akkurat nå er du her.

Du er i flyt, og vet at alt er akkurat slik det skal være. At du blir passet på av alt og alle som er i din lille fantasiverden ❤️

"Fisken fra verdensrommet" 

80 x 100 cm/ Deep edge 4 cm
Akryl på lerret

Kr. 4.750

----------------------------


«Åhhh, det var fint,» sa min nevø på ni år da han så dette maleriet.
«Ja, hva ser du der da?» spurte jeg.
«Jeg ser planeter og stjerner og sorte hull … og en delfin.»
«Ja, det gjør jeg og, eller om det er en hval; jeg hadde litt følelsen av det … » svarte jeg. «Men jeg skjønner ikke helt dette med hvaler og delfiner i verdensrommet. Finnes det tror du?»
Han svarte umiddelbart: «Ja, det gjør det vel. Jeg har et dataspill hvor mange fisker kommer fra verdensrommet, men ikke alle er så snille som delfinen.»

Senere har jeg funnet ut at delfinen ER en hval. Den har tenner og omtales som Tannhval. 

Bare noen timer etter at jeg var ferdig med maleriet kom jeg over et dokument på internett som omhandlet den hellige hvalen. Hvalen har en spirituell betydning, og har vært viktig for de innfødte som lever i kystregioner fra Maorier og Polynesiere til indianere i USA og aboriginerne i Australia.

Aboriginerne ser på hvalen som skaperen av alt liv. At den formet Australias landskap, og aboriginerne tror at hvalens energi ble infusert i fjellformasjoner, vannhull og huler. Jeg fikk gåsehud da jeg leste at den kloke hvalens forfedre sies og nedstamme fra Melkeveien. «Så der har vi det,» tenkte jeg. Fisken fra verdensrommet.

Igjen et eksempel på ikke å begrense meg selv i tankegangen. Selvfølgelig finnes det fisk i verdensrommet, på lik linje med tidsreiser, parallelle universer og utenomjordiske vesener. Det er ingen grenser når vi slipper fantasien løs og ser på tilværelsen med barneøyne. Åpne og mottagelige for det som er. Som voksne er vi redde for å bli stemplet som naive. Vi må ha et kritisk blikk på tilværelsen, og filtrerer all informasjon. Men jeg tror det er sundt å legge fra oss forventinger og rette blikket mot stjernene. Tenke på alt som er mulig.

Vite at alt er mulig - uten å forstå hvordan!! ❤️

"Frihet" (Solgt)

50 x 50 cm

Deep edge

Mixed media og akryl på lerret
----------------------------

Jeg elsker å eksperimentere med nye teknikker, og liker å ha en del struktur i bunnen for å se hva som dukker opp. Her er svampen mitt malerverktøy, og med meditative bevegelser har bakgrunnen vokst frem. Gullet ble lagt på i siste sekund, og plutselig var gullfuglen der.

Jeg ser en ørn, og for meg representerer ørnen uavhengighet og frihet. Vi snakker om ørneblikk og se ting i fugleperspektiv.

I en meditasjon for mange år siden dukket ørnen opp. Jeg kløv opp på ryggen av den og vi seilte fra fjelltopp til fjelltopp. En vidunderlig følelse av flyt og harmoni, og med ørnens blikk fremsto alt så klart og tydelig; Vår åndelige reise; At alt henger sammen med alt.

Så selv om det er skyer i horisonten og høye fjell å forsere så kan du beholde ørnens blikk. Se forbi det som er vanskelig og som holder deg tilbake akkurat der og da, og heve deg til neste nivå.

Ta kontakt med din kloke del, den modige og fryktløse deg, som vet at vingene vil bære og at du har all visdommen og styrken i deg til å nå så høyt du ønsker.

Du trenger ikke ta hele etappen i et strekk. Det er lurt å porsjonere ut kreftene, ta pauser og en pust i bakken. Kjenne hvilken vei vinden blåser, om det er lurt å fly høyt eller lavt, hvor luftstrømmene naturlig vil føre deg.

Være i flyt og balanse på livets magiske reise.

"Fyrverkeri" (Solgt)

80 x 100 cm/ Deep edge 4 cm
Mixed media og akryl på lerret
-----------------------------

Dette maleriet har en lang historie. Jeg begynte med et lerret hvor malingsrester i blått og turkis var strøket på i et sant virvar. I neste strøk hentet jeg frem varme farger, strukturpasta og skrapeverktøy, og lekte meg frem til overraskende fint resultat.

I de første to strøkene kan jeg gjøre hva jeg vil, helt planløst; For det er bare et underlag for det som skal komme senere. Problemet i dette tilfellet var at maleriet ble veldig fint etter to strøk, og en venninne på besøk var bestemt på at det var ferdig; Jeg måtte ikke finne på å ødelegge! «Dette er bra nok», sa hun. Jeg følte på det samme, men både når det gjelder skriving og maling er det viktig å kunne «kill your dalings» … og et maleri med bare to strøk er selvfølgelig ikke bra nok.  

Så jeg fortsatte med lag 3 og 4 og 5 … for å gjenskape det som var på plass i lag 2. Det ble strev i stedet for lek og gøy, noe som er en av mine mønstre i livet. Jeg må liksom streve for at resultatet skal blir bra … På et ubevisst plan har jeg vanskelig for å akseptere at det som er skapt ut fra lekenhet, tilstedeværelse og glede er bra nok.  

Et inspirasjonskort jeg trakk da jeg skulle skrive om maleriet het Your life is your canvas/ Ditt liv er ditt lerret. Det snakker om at du er artisten i ditt liv, at du kan se livet ditt som et lerret og at du kan ta ansvar for hva du skaper. Nåværende øyeblikk er basert på dine tanker og ubevisste trosystemer, og disse bestemmer fremtiden. Hva slags liv ønsker du å skape i fremtiden? Hva er du her for å skape?

La maleriet minne deg på at du har et fyrverkeri av skaperkraft i deg. Du kan velge hvilken farge eller form du føler for, kanskje alt på en gang.

Nyte friheten og gleden det er å være skaperen i ditt eget liv  ❤️

"Havets Magi" (Solgt)

70 x 100 cm
Deep edge
Mixed media, akryl og papirteknikk på lerret
----------------------------------------

Dette er et bestillingsverk fra en kunde som ønsket seg et turkist og blått maleri i størrelsen 70x100 cm. Ettersom jeg maler intuitivt er det alltid spennende hva som dukker opp og om maleriet faller i smak. Her har jeg lagt inn noe struktur og krakelering, og lag på lag med blå og turkise nyanser.

Navnet kom frem etter at flere kommenterte at maleriet så ut som et undervannsbilde med sjøstjerne, fisk og skilpadde, og med solen som skinner gjennom fra oven.

Innen drømmesymboler representerer vann våre følelser, og for meg føles dette vannet klart og vakkert. Slik som vi kan oppleve i sydlige strøk hvor himmel og hav går i ett med sine turkisblå nyanser. Hvor vi kan flyte på overflaten og kjenne oss holdt og løftet av stille vann. Omsluttet av noe trygt, varmt og magisk.

Tar vi dykkermasken på og titter under vannoverflaten åpner seg en ny og fantastisk verden, så forskjellig fra hva som er over. Jeg snorklet for første gang utenfor Galapagos for få år siden, og husker at stillheten som hersket bare noen centimeter under vannflaten gjorde et enormt inntrykk. Hvordan fiskestimer i de vakreste farger sto helt stille og fløt sakte fra den ene eller den andre siden.

Slik er det også med menneskesinnet. Når vi søker innover, under overflaten, åpenbarer det seg en helt ny og magisk verden. Med andre farger og kulører, nye innsikter og åpenbaringer. Her kan du finne ro på en helt annen måte enn i den ytre verden. Her finner du flyt, balanse og harmoni.

Når du bare tar deg til til å lytte til sjelens rolige og meditative bølgeskvulp ❤️

"Høyere visdom"(Solgt)

80 x 80 cm
Mixed media, akryl og papirteknikk på lerret
----------------------------------------

Her har jeg virkelig lekt og eksprimentert med sand og skjell fra stranden på Jomfruland og med Powertex, et universalmiddel som blir hardt som sten når blandet med riktige medium. Jeg la også inn en bit av en hundeline og av minstemanns dynetrekk.

Jeg jobber intuitivt og ulike spennende strukturer vokser frem. Avhengig av hvilken vei jeg snur og vender på maleriet ser jeg forskjellige ting. En skattkiste en vei, en indianer som skuer utover fjellformasjoner når jeg snur maleriet en annen vei. Eller kanskje er det en stenfigur i en av Kambodsjas mange templer? Går du nært ser du kanskje noe helt annet, på avstand dukker nye bilder opp. Helt avhengig av perspektivet.

Og slik er det i det virkelige liv også. Maleriet gir meg følelsen av visdom, av at vi alle har en uendelig visdom i oss - hvis vi bare har et åpent blikk på tilværelsen og klarer å heve blikket. Se de store linjene i stedet for å grave oss ned i dype daler. Finne et sted hvor vi klarer å hente frem et overordnet perspektivet på livet. Hente frem svarene som ligger i dypet av deg selv, men som du i det daglige ikke lytter til.

Finn din «topp» hvor du kan se de store linjene og et høyere perspektiv! Hvor du kan høre sjelens stemme viske deg i øret. Se, hør og føl deg frem til din indre skattekiste  ❤️

"I believe I can fly"

50 x 60 cm pluss ramme
Akryl på papir

Kan henges både horisontalt og vertikalt
Kr. 1.500

-------------------------------------

"I see you, I hear you, I feel you"

50 x 50 cm/ deep edge 5 cm
Akryl på lerret
Kr. 2.500

-------------------------------------


Maleboblen er noe mange leter etter; Være i flyt og harmoni. Tilstedeværelse, i nuet. 

Og det er noe jeg virkelig har opplevd med dette maleriet.

Det begynte med at jeg ikke fikk sove. Midt på natten sto jeg opp - og malte uten plan. Tykke lag med maling før mønster ble preget inn ved hjelp av ulike teknikker. Ja, til og med salt ble strødd på for å få litt glitter i kanten. Senere fortsatte det lag for lag, helt intuitivt.

Jeg har følt jeg har lekt meg gjennom maleriet. Til og med de hvite prikkene og strekene skjedde uten at jeg tenkte meg om. Akkurat da jeg var ferdig kom mannen min hjem. «Dette var fint,» sa han og løftet maleriet. Dermed rant noe av den hvite malingen nedover, og jeg følte med hele meg at nå - nå er det ferdig.

Nok en gang fikk jeg eksempel på at tilstedeværelse, flyt og harmoni er nøkkelen i tilværelsen❤️


"Mot lyset"

70 x 70 cm

Deep edge

Mixed media, akryl og papirteknikk på lerret
Kr. 3.500


"Omfavnelsen" 

80x100 cm/Deep edge 4,8 cm
Mixed media og akryl på lerret
Kr. 4.750
----------------------------

Jeg omfavner maleriet med energien min;  Sitter i dyp meditasjon og lurer på hvorfor dette maleriet har kommet til meg?

Ja, for det er slik jeg ser det. På en måte velger maleriet meg. Etter mye frem og tilbake trer det frem slik som det skal være.

Som ofte ellers blir jeg inspirert av nye fargekombinasjoner og strukturer. Denne gang hadde jeg lyst til å male med varm gul, kald grå og en vakker blågrå. Ettersom blått og gult blir grønt kom den også med.

Et stykke inn i prosessen ble jeg sittende bare å se, bruke sansene til å ta det inn, se og føle. Plutselig følte jeg på en varme og omfavnelse, jeg ble rett og slett litt rørt, og jeg fikk øye på de to første skikkelsene. Snart kom to, tre til og senere enda noen fler. Det ble folksomt.

Det samme kan vi oppleve i den virkelige verden. Selv har jeg begynt å snuse litt på slektsforskning og familietreet mitt, og ser hvordan grenene sprer seg ut i en enorm bredde bare et par, tre generasjoner opp.

Slektninger i USA, Australia og andre europeiske land dukker opp på løpende bånd. Alle med sitt slektstre, sin historie og et levd liv. Trær som brer seg utover og dekker kloden fullstendig. Dette synes jeg er fascinerende her jeg sitter …

… og føler på livets gang, slør mellom dimensjoner og omfavnelse - av alt som er ❤️

"Sommerfugl hjerte" (Solgt)

50 x 50 cm
Mixed media og akryl på lerret
----------------------------

Dette maleriet er et bestillingsverk fra foreldrene til en konfirmant. Jeg fikk tilsendt bilde av henne, en vakker sjel med viktige verdier i livet. Til tross for sin unge alder var hun opptatt av frihet og det å stå støtt i seg selv.

Jeg fikk også vite at blått er hennes farge, og satte i gang med hennes bilde og energi foran meg på macen. Verdiordene skrev jeg med store bokstaver på lerretet, og da moren kalte henne en nydelig sommerfugl, føltes det riktig å støpe sommerfuglene inn i strukturen.

Jeg malte to malerier slik at foreldrene kunne velge hvilket som best representerte konfirmanten. Maleriene ble veldig forskjellige, men i begge kom hjertet frem - på helt ulike måter. Så hjertet måtte med.

Det kom også med et lite vindu, en følelse av å kunne se inn i en annen verden, hvis vi bare er åpne og ser etter «titte-luken» og mulighetene den gir. Men vi har alle valgets frihet; det er fullt mulig å gå en annen vei. I tillegg føler jeg at livet har noe med å stige opp å gjøre og at vi dessuten finner mye gull på veien vår.

Det er øynene som ser som avgjør hva vi ser - så nå skal jeg la konfirmanten se det som føles riktig for henne.

Men det er alltid spennende å høre: Hva ser du? ❤️

"Svanedans" 

50 x 50 cm/ Deep edge 4 cm
Mixed media og akryl på lerret
kr. 2.700
-----------------------------

Jeg ser ofte dyr i mine malerier og her er det svanen som kommer til meg. Svanedans, kjærlighet og nære relasjoner.

Det minner meg også på eventyret om «Den stygge andungen». Den er annerledes og utenfor; Den blir gjort narr av og mobbet. Først på slutten av eventyret avslører H.C. Andersen at «den stygge andungen» er den vakreste av alle, nemlig svanen. Det skjer hvor svaneungen selv oppdager sin egen identitet; Den bøyer hodet og ser sitt eget speilbilde i vannet.

Det er dette svanen minner oss på. Når vi ser og erkjenner vår virkelige skjønnhet, vår indre og guddommelige essens, vil vi få nye styrker og nye erkjennelser.

Når vi ser skjønnheten i oss selv, så er det også lettere å se skjønnheten i andre.

Den minner oss på at transformasjon er viktig; tenke nytt og flyte med i stedet for å sloss mot livets motstrømmer.

Fokus på relasjoner, flyt og balanse.

Resten skjer uanstrengt og helt av seg selv ❤️

"Surfer 1, 2 og 3" (alle er solgt)

Jeg har barn som er lidenskapelige surfere. De inspirerte meg til å lage disse.
Alle bildene er 30 x 40 cm
Mixed media og akryl på lerret
kr. 1500
-----------------------------------------------

"Sweet dreams" (Solgt)

70 x 100 cm
Mixed media og akryl på lerret
----------------------------------------

Dette maleriet er bestilt av foreldrene til en ung mann som gave ifm ferdig utdannelse. Han er glad i å surfe, og de ønsket å overraske ham med et surfebilde som han kan drømme seg bort i.

Jeg var litt skeptisk til å male en stor bølge som skal henge over sengen og hodet hans og kanskje forstyrre nattesøvnen. Maleriet kan både ta og gi energi - avhengig av øynene som ser.

Det ble derfor viktig for meg å få inn perspektiv og elementer som gjorde at han kunne drømme søtt.

Jeg har bare observert surfere fra strandens perspektiv. I dette tilfellet ble det viktig å være ute i bølgene, og se innover mot land. Andre elementer er varme farger i himmel og hav samt gullstøvet som er lagt inn i bølgene.

Kanskje kan noe av gullstøvet drysse ned på den unge mannen i sengen under, og bringe ham inn i hans …

… Sweet dreams ❤️
 

"To verdener" (Solgt)

70 x 70 cm
Deep edge
Mixed media, akryl og papirteknikk på lerret
----------------------------------------
 

"Vuggesang"

70 x 90 cm
 Mixed media og akryl på lerret
 Maleriet kan også henges vertikalt med sanden nederst
Kr. 4.500
-------------------------------------------Kontakt meg gjerne!

Har du spørsmål i forbindelse med mine malerier? 

Ta gjerne kontakt på e-post: kristin@norenberg.com

eller telefon 90987124


PS. Send meg gjerne et bilde av veggen din (rett forfra) og med ca. bredde på veggen som er med på bildet. Jeg legger maleriet inn på bildet slik at du kan se hvordan det blir hos deg.

Select Columns Layout