MALERIER

Art by Kristin A

Så lenge jeg kan huske har jeg elsket å skape og bruke mine kreative evner. Maling i alle former er noe av det jeg har drevet med; porcelensmaling og dekorasjonsmaling, olje og akryl, og nå står intuitiv maling i fokus.

Her lar jeg hjertet og fargene styre prosessen, og derfor varierer mine motiver og uttrykk. Jeg er tilstede her og nå og lar mine intuitive evner lede an. Bruker min høyre hjernehalvdel og lar motivene vokse frem. 

Harmonisk og energirik kunst er resultatet, "one of a kind", og jeg liker å teste ut nye teknikker og eksperimentere med ulike medier. Når jeg føler at maleriet er ferdig kan jeg snu og vende på det, se på det fra ulike vinkler, og plutselig trer symboler og figurer frem og maleriets tittel kommer til meg. Dette er utrolig gøy og helt magisk.

Kan hende ser du helt andre ting i maleriet enn jeg gjør, og det er veldig spennende. Ingenting er rett eller galt. Her jobber vi med det ubevisste, følelser og sjelero.

Ta en titt og kontakt meg hvis det er noe som faller i smak eller som du ønsker å se nærmere på (E-post: Kristin@norenberg.com eller mobil 90987124)

I 2022 hadde jeg utstilling på Humleriet i Oslo. Nå gleder jeg meg til utstilling i Galleri S9, Oslo i april 2024.
Kanskje ses vi der?

Gode tanker fra
Kristin

Prints

Jeg har plukket ut noen få malerier og fått produsert flotte  trykk i et lite opplag, kun 10 eksemplarer av hver. Nummererte «Certificate of authenticity” følger med, og papiret er garantert å vare i minst 100 år.

Originale Malerier

Kom gjerne på besøk til mitt atelier på Vøyenenga utenfor Oslo for å ta en nærmere titt på noe du liker. Jeg kan også sende deg flere bilder og video av maleriet for at du skal få et bedre inntrykk. Malerier kan sendes over hele Norge. (Pga utstillingen i april 2024 er denne siden ikke oppdatert)

Solgte Malerier

Det er alltid spennende å sende et maleri til sitt nye hjem. Jeg legger min energi og sjel i hvert eneste ett, og føler en forbindelse og takknemlighet for alle som kjøper. Ofte får jeg høre at de nye eierne føler positiv energi og harmoni gjennom det de har på veggen. Ingenting gleder meg mer.