Er dette for meg?

Kanskje diskuterer du frem og tilbake med deg selv, og er usikker på om dette kurset er for deg. Her svarer jeg på det du lurer på.

• Jeg har ikke råd

Dette er en investering i deg selv! Vi er ofte flinke til å ha bilen på service og stelle pent med hus og hjem. Nå er det din tur! Prioriter deg selv i forhold til noe du vil ha glede av resten av livet! Du får tilgang til kurset allerede i dag.

Alternativt kan du dele opp betalingen i 12 avdrag. Da må du betale med PayPal/ opprette en PayPal konto.

• Jeg har ikke tid nå. Har altfor mye å gjøre

Min erfaring er at det vil alltid være mye å gjøre. Spørsmålet er heller når du skal prioritere deg selv. Husk også at dette kurset kan tas akkurat når du måtte ønske. Du har tilgang til materialet et helt år, og kan laste ned lydfiler og oppgaver til odel og eie.

• Jeg venter til neste gang – til det passer bedre

Det passer aldri. Sånn er det med det meste i livet. Mange venter og venter og utsetter de fleste beslutninger. Ulempen er at du går glipp av flotte muligheter. Ja, det er noe som heter at du angrer ikke på beslutninger du tar, men heller på de du ikke tar.

Kurset er basert på et helgekurs som jeg har kjørt i mange år, samt 1:1 klienter som jeg har hatt i mer enn 10 år. Prisen er lav sammenlignet med tilsvarende onlinekurs på markedet.

• Jeg er redd for å dele mine utfordringer

På dette kurset MÅ du ikke noen ting. Du tar kurset i eget tempo, og deler det du har lyst til. Du kan sende meg spørsmål på mail som jeg svarer på i en video som legges ut i kursportalen en gang per måned. Alternativt kan du spørre i Facebook gruppen hvor jeg løpende svarer på ting du måtte lure på.

Husk at det å spørre og dele dine utfordringer vil gi deg masse tilbake.

• Jeg er redd dette kurset er for frustrerte 50-åringer

Da tar du feil ;) Kurset er basert på helgekurset «Skap Livet Du Ønsker Deg» hvor flere hundre flotte kvinner og menn i alderen 23 til 73 år har deltatt. Det er flest kvinner som har tatt kurset, og alle har vært veldig fornøyde.

Her jobber du med DINE utfordringer, samtidig som du vil oppdage at det du strever med er det helt sikkert mange andre som gjør også. Du er ikke alene.

• Hvor mye tid må jeg regne med å bruke på kurset

Det holder med ca 2 timer per uke. Du får mange verktøy og teknikker som jeg håper du vil teste ut i løpet av kurset. Så kan du sakte men sikkert velge ut det du liker, og implementere i hverdagen. Spørsmål og kommentarer kan du enten sende meg på e-post eller legge i en lukket Facebook gruppe hvor du vil kunne dele erfaringer med andre kursdeltagere. Som med alt annet, du får mer igjen desto mer du legger i det.

Mange liker å ta kurset flere ganger, og du har tilgang til kursportalen et helt år.

• Hva hvis jeg får tekniske problemer og ikke klare å se/laste ned materialet

Du trenger IKKE å være et teknisk vidunder for å kunne ta onlinekurset. Det er veldig enkelt å logge deg på kursportalen og laste ned oppgaver og lydfiler. Skulle du likevel få problemer har jeg alliert meg med mitt tekniske orakel, som heter Mats, er norsk og bor i USA. Han treffes på support@skaplivetduonskerdeg.no. Send en e-post! Han vil hjelpe deg.

• Når er påmeldingsfristen og hvordan melder jeg meg på

Du får modul 1 ved påmelding, og de andre modulene følger på med 2 ukers mellomrom. Slik får du god tid, og kan kose deg med videoene, meditasjonene og oppgavene. Du melder deg på enkelt og greit nederst på første siden her. Hvert steg er godt forklart. Du kan betale med kredittkort, Visa eller PayPal. Betaling gjelder som påmelding, og du vil få mer informasjon i e-mail ganske umiddelbart etter at du er påmeldt. Lurer du på noe er det bare å ta kontakt med support@skaplivetduonskerdeg.no eller kristin@norenberg.com.