Skap Livet Du Ønsker Deg!

Lær hvordan du får sinnsro og tilstedeværelse i en strevsom hverdag. Hvordan du kan finne tilbake til kjernen i deg selv og din indre kraft, som bringer frem livsglede, ny bevissthet, dypere forståelse og mot til å gå din egen vei - med ditt sanne jeg.

Vil du bevege deg fra ...

 • Et hode fyllt av negative tanker og bekymringer
 • Følelsen av usikkerhet og utilstrekkelighet
 • Sliten og tom for energi
 • Følelse av ikke å vite hva du vil

Til å ha ...

 • Tilstedeværelse og indre ro
 • Kontakt med deg selv, slik at du står i din egen kraft
 • Energi, balanse og livsglede
 • Trygghet og styrke til å følge hjertet og ta riktige valg

Målet mitt er at du skal få akkurat det livet du ønsker. Du er bevisst, og forstår deg selv og andre. Du har kontakt med ditt indre, og står i din egen kraft. Du har mot til å gå nye veier, og er fornøyd og til stede i eget liv.

Skap Livet Du Ønsker Deg!

– et 8-ukers onlinekurs

Du lærer praktiske og gode verktøy for å håndtere energityvene, bli bevisst tanker og følelser og rydde i gamle mønstre.  
Du blir mer til stede, lærer å lytte til ditt indre og ta beslutninger som er riktige for deg. Du tar styring på skuta, og vet hvordan få balanse og finne mening i livet; Lage din visjon, sette mål og handlingsplaner for fremtiden.

Kurset er for deg som ...

 • Ønsker å ta lederskap i eget liv
 • Er åpen og nysgjerrig
 • Er klar for å ta tak i utfordringene
 • dine og gjøre noe med dem
 • Ønsker å lære nye måter å takle
  utfordringer på
 • Er klar for å lære konkrete verktøy og teknikker som virkelig fungerer

Kurset er ikke for deg som ...

 • Synes ting er best slik de alltid har vært
 • Mener du er offer for tilværelsen, og at det er alle andre som er problemet
 • Sier til deg selv at «Jeg har prøvd alt, og det er ingenting som funker.»

Skap Livet Du Ønsker Deg!
Jeg viser deg hvordan du kan bli bevisst hvem du er og hente frem din egen styrke.

Dette vil du lære:

Modul 1 – Få energi og overskudd

Hvordan håndtere energityvene - Hvordan fjerne det som tapper deg for engasjement og overskudd. Få fokus på det som fyller deg opp med energi, slik at du orker mer og trives bedre både hjemme og på jobb.

Endring av gamle mønstre - Bli bevisst hva du tenker og føler. Få verktøy som gjør at du kan endre dine mønstre og bli mer ærlig og fornøyd med deg selv - slik at du blir mer tydelig og trygg som mor, partner og kollega.

Modul 2 – Bruk av intuisjon. Få indre ro og balanse

Sinnsro og meditasjon/mindfulness – Hvordan håndtere stress på en god måte, være mer til stede i deg selv. Få kontroll på livet, og frihet og overskudd til det du ønsker. Få økt selvtillit, indre ro, balanse og harmoni.

Intuisjon/ Din beste venn og rådgiver – Hvordan bruke intuisjonen som GPS, og lytte til deg selv. Få gode verktøy på hvordan få kontakt med ditt ubevisste sinn, slik at du kan følge hjertet i stedet for hodet og ditt rasjonelle jeg. Du vet hvordan du kan komme deg ut av problemene dine og ta bevisste og gode valg.

Modul 3 – Hvem er du. Hva er viktig for deg

Identitet og affirmasjoner – Gjennom morsomme øvelser identifiserer du hvilke roller du har i livet, og hvem du ønsker å være. Vi jobber også med verdiene dine, slik at du blir bevisst og kan leve i henhold til det som er viktig for deg. Dette er selve nøkkelen til livsglede og mening.

Modul 4 – Nye veier og muligheter

Visjoner, mål og handlingsplaner - Du ser nye veier og muligheter, og lærer å være mer bevisst i forhold til dine behov og hva som er viktig for deg. Hva du virkelig ønsker, dine visjoner og mål, og hvordan du skal komme dit, slik at du kan skape livet du ønsker deg, og leve i balanse og glede.

Hvordan foregår kurset

Dette er et praktisk kurs hvor du får konkrete teknikker og verktøy til HVORDAN du skaper livet DU ønsker deg.

Du får også masse eksempler på hvordan jeg har gått frem for å skape mitt liv, og hva jeg gjør hver eneste dag for å være i balanse i en travel hverdag.

Kurset har fire moduler fordelt på åtte uker.

I hver modul blir du også introdusert til ulike former for avspenning, mindfulness og meditasjonsøvelser.

Du får tilgang til første modul med en gang ved påmelding. De andre modulene kommer med 2 ukers mellomrom. Da mottar du en e-post som forteller at videoer, pdf- og lydfiler er klare. Når du ser dem vil du føle at du er på et live- kurs, men kan ta dem akkurat når du ønsker, hjemme i din egen stue.

I slutten av hver måned svarer jeg på spørsmål i ​en livesending ​i vår private Facebook-gruppe.

​​​Opptaket blir liggende i gruppen slik at du kan se ​det når det måtte passe for deg.

"Boken min, Balansekvinnen, er et viktig supplement til kurset. Den utdyper temaene, og inneholder mange av verktøyene og øvelsene som vi jobber med."

Videoer

Hver modul kommer med inspirerende videoer som du kan se på din PC, nettbrett eller telefon. Hvor som helst og når du måtte ønske så lenge du har internettforbindelse.

Lydfiler

Hver modul kommer med lydfiler med meditasjoner som du kan laste ned og høre for å få mer ro i hverdagen eller fylle deg med gode følelser.

Oppgaver og verktøy

Sammen med hver modul får du oppgaver og viktige verktøy, hvor hver og en jobber med sine utfordringer. Disse gjør du også når og hvor du måtte ønske.

Q&A på nett

Spørsmål og Svar på nett. I slutten av måneden ​kan vi møtes på Facebook live - hvor jeg svarer på spørsmålene du har. ​Opptaket blir liggende i vår private gruppe, og du kan se de​t når det måtte passe.

Egen App ​

Kursside kan hentes opp i egen app på telefonen. ​Dermed kan du ta med deg kurset med videoer, oppgaver og ​meditasjoner  ​hvor enn du befinner deg. Du kan selvfølgelig følge kurset på iPad og PC også. 

Du får mer....

Coaching og veiledning med Kristin

I slutten av hver måned spilles det inn en video basert på spørsmål du har ​lagt ut på forhånd. Du kan også få ​tilbakemelding fra Kristin ved å stille spørsmål eller gi kommentarer under hver modul i kurset.

Kursmateriale til «odel og eie»

Du kan hente frem oppgavene, verktøyene og meditasjonene når som helst og hvor som helst. Ja, det er ditt - til odel og eie. Det er utrolig enkelt …

Inspirerende nettverk

I forbindelse med kurset får du tilgang til en lukket Facebook- gruppe med andre åpne og nysgjerrige deltagere som deler sine «ups and downs», spør om ting de lurer på og heier hverandre frem på livets vei

........og enda mer!!

Det er viktig for meg at du får fullt utbytte av kurset, og faktisk gjør endringer i hverdagen.

Jeg gir deg derfor 10 bonuser med verktøy og teknikker som hjelper deg å forstå mer i dybden HVORDAN du kan gå frem og HVA du kan gjøre for å ta nødvendige grep i ditt liv.

Bonus 1

Hva du kan gjøre når det negative tar overhånd.

Bonus 2

Alt du trenger å vite for å komme i gang med mindfulness og meditasjon.

Bonus 3

Hvordan ta bevisste og gode valg med intuisjonen som GPSDette er et kurs absolutt alle kan trenge og ha nytte av - uansett alder, jobb og livssituasjon

“Jeg var i tvil da jeg meldte meg på. Følte uro og stress og var usikker på veien videre. Nå har jeg en verktøykasse jeg kan ha med over alt, og den er uvurderlig.

Kristin er tilstedeværende, tillitsvekkende, humoristisk og kunnskapsrik. Hun har en stor evne til å formidle kunskapen på en direkte og lettfattelig måte. Dette kurset har, selv om jeg skulle ta museskritt, brakt meg et helt lite hopp i retning av å se hva jeg skal videre… Jeg er strålende fornøyd!!!!”

- Laila Nilsen

​Topp oppfølging hele veien!

"Jeg er veldig sensitiv og sliter med å finne balanse og indre ro. Kurset har fått meg til å se ting klarere i forhold til meg selv og omgivelsene. Jeg har gått til coach før, men dette var annerledes og hadde mange spennende innfallsvinkler. Jeg følte jeg fikk påfyll for hver modul, og synes meditasjonene var veldig fine.

Jeg likte veldig godt måten du er på og virkelig bryr deg om oss. Du er samtidig veldig dyktig og profesjonell. Man merker at du virkelig brenner for dette, og føler seg ivaretatt selv om det er online!"

- Camilla

Dette er et unikt kurs som anbefales på det varmeste!

"Dette er et unikt kurs som anbefales på det varmeste! "Kurset har gitt meg mange nye verdifulle metoder og verktøy som jeg kan bruke resten av livet. Jeg har gått inn i meg selv og kjent på hva JEG trenger, uten hele tiden å tenke på alle andre. Jeg har også blitt mye tryggere på meg selv, og klarere på hva jeg synes er greit og ikke greit.

Alle trenger å stoppe opp i hverdagen og se litt innover. Kurset er veldig balansert med teori, praktiske oppgaver og meditasjoner. En fin helhet!

Du har en rolig og behagelig stemme, Kristin. Du stråler av trygghet. Du gir av deg selv og forteller om dine opp og nedturer. Du er suuuuuuper dyktig!"

- Heidi Marja Norman Einvoll (www.heidimarja.com)

Jeg gir deg 100 % fornøydgaranti de første 14 dagene etter kursstart. Hvis du har fulgt kurset, gjort oppgavene dine og ikke er fornøyd – så får du pengene tilbake. Dermed tar du ingen risiko.

Kursstart: Umiddelbart ved påmelding.

Varighet: 8 uker, med tilgang til kurset ett helt år

Sted:Online

Deltager Onlinekurs

 • 4 Moduler med 2​7 videoer og 8 lydspor over 8 uker
 • 10 Bonuser
 • Privat Facebook gruppe og Kurs App
 • Still spørsmål og få svar fra Kristin ​

50% rabatt - kr. 2.375

eller kr. 474 / måned i 12 måneder via PayPal