Medlemsportal: Mer magi i hverdagen

Endelig er den her! Nå åpnes portalens porter for deg!

Ønsker du å forstå mer av vårt magiske univers, øke dine frekvenser og få mer kontakt med din spirituelle side?

MER MAGI I HVERDAGEN-portalen er for deg som vil ha ØKT BEVISSTHET for det som skjer rundt deg og inni deg!

- Leve Bevisst med Hjertet i Balanse –

I medlemsportalen vil du få månedlig påfyll med det du trenger for å oppleve MER MAGI I HVERDAGEN.

Her inne kan du virkelig få dypdykket i vår magiske verden.

Bli med inn å få kunnskap, verktøy og inspirasjon.

Tenk om du kunne utvikle evnene dine og bruke alt det du har inni deg til å skape det livet du ønsker deg i balanse og flyt!

Den perfekte timing du har ventet på er nå. Endelig har du muligheten til å bli med i ​ medlemsportalen Mer magi i hverdagen! Det var et år siden sist og blir et år til neste gang.
​Portalen er basert på hva kundene mine har etterspurt opp gjennom tidene ​samt mine egne erfaringer gjennom en 20 år lang spirituell reise.

"Jeg er utrolig takknemlig for denne portalen. Tusen takk, Kristin og alle dere andre som, støtter, heier og deler!!"

Kjenner du deg igjen i:

 • Savnet etter en større bevissthet og åndelig dimensjon i livet?
 • Føler på en tomhet og skjønner ikke hvordan du skal komme deg videre?
 • Er engstelig og redd for å bruke evner du vet du har, du stenger de av?
 • Mangler du indre ro og tilstedeværelse?
 • Utsetter ting som du tenker du skal starte med i morgen?
 • Blir tappet og energiløs av negative følelser?
 • Sitter fast i gamle tankemønstre og vaner?
 • Sluker alt av åndelighet og spiritualitet, men vet ikke hvordan du skal integrere det i eget liv.

Det samme gjaldt meg. I 25 år jobbet jeg som leder i noen av Norges største bedrifter innen næringslivet. Det var et liv i konstant stress, kaos og overvekt av maskuline energier. Jeg stengte ute alt jeg ikke hadde tid til eller turte å kjenne på og duret av gårde.

I ettertid ser jeg at jeg drev rovdrift på meg selv, forsøkte å ha kontroll på det meste og ligge i forkant. Jeg var der fremme og ikke til stede her og nå. Det gjaldt både på jobb og hjemme, og etter hvert likte jeg ikke den jeg var blitt. Ikke i det hele tatt.

​​​​​​​​​Sannheten er at vi er så mange, ja altfor mange, som løper rundt i hamsterhjulet og blir værende svimle altfor lenge i denne karusellen. Vi glemmer å stoppe opp å lytte, kjenne etter, legge merke til magien rundt oss. Det er fort gjort å miste kontakten med seg selv, egne behov og ønsker i en hektisk hverdag. Vi er mange som kjenner på denne tomheten uten å helt vite hva den betyr. Mange forteller meg om en lengsel de går og bærer på, men de vet ikke hva savnet og tomheten prøver å fortelle.

Du skulle bare visst hvor mange som innrømmer at de kjenner snev og hint av evner som de ikke vet hvordan de skal eller tørre å bruke. De stenger dem av og de stenger dem ute. La oss sammen tørre! Portalen er også skapt for at du kan møte flere likesinnede på søken etter mer magi i hverdagen, i livet. Det er tid for å tørre å snakke om hva vi lengter etter og hva vi føler. Det er tid for å lytte – tid for å åpne opp. Det er tid for magi – det er tid for balanse.
For å avrunde der jeg begynte, kroniske sykdommer og smerter hadde fulgt meg i alle disse 25 årene som toppleder, og jeg hadde gjennomført ryggoperasjoner. Etterhvert førte smertene meg heldigvis til alternativ behandling, meditasjon og senere til utdannelser innen NLP coach, medium, healer og Life Alignment (livsbalansering). Mange av mine plager forsvant, og jeg begynte å se livet i et nytt perspektiv, hva jeg trengte for å være meg og åpne opp for det spirituelle. Jeg sa dermed opp topplederjobben, sa farvel til status, høy lønn, ansvar og innflytelse, og startet for meg selv som intuitiv veileder og livscoach på fulltid.

​​Livet mitt ble fylt med magi i det jeg begynte å åpne opp for det!

...​​​​​og nå har jeg altså utviklet en medlemsportal til deg hvor du kan få all den ​kunnskapen som jeg har tilegnet meg gjennom 20 år.

Er du klar for å trene opp intuisjonen din?

Ønsker du å åpne opp hjertet ditt og virkelig lytte til det?

Hvis det er noe som har forandret livet mitt, og gitt meg verktøy til å finne indre ro og tillit til de valgene jeg tar - så er det å lære og bruke intuisjonen som min indre GPS.

Tenkt deg å få daglig tilgang på verktøy og inspirasjon for å få Mer magi i hverdagen! Her inne får du muligheten til å se deg selv i en større sammenheng og finne en dypere mening i livet. Hver måned fyller jeg på med en ny pakke med mer kunnskap, inspirasjon og verktøy.

Vi har alle vært der at vi har begynt med noe nytt, for så å bli slått i bakken av den hektiske hverdagen like fort som vi begynte. Til slutt sitter man igjen med stillstand og en følelse av at man aldri startet. Det er viktig å få støtte fra andre når vi går igjennom en transformasjon i livet!

For å gjøre det enklere å opprettholde dine nye gode vaner og fortsette på rett spor, så ønsker jeg å introdusere deg til et fellesskap med andre som søker mer magi og mening i livet. Du kan bli med i den lukkede facebookgruppen: Mer magi i hverdagen.

Dette er et fellesskap bestående av andre likesinnede spirituelle søstre, som er der for å støtte og motivere hverandre, gi råd og utveksle opplevelser. Sammen feirer vi små og store steg på hver vår magiske reise.

Skap Mer Magi i hverdagen!

Du kan velge mellom to medlemskap, etter hva som passer deg best.

MELD DEG INN I DAG!

En gang i måneden mottar du nye inspirasjonsvideoer, kurs og verktøy, sammen med oppgaver og meditasjoner.

Lurer du på hva en ny månedspakke kan inneholde? Les videre:

Ritualer

For å komme nærmere deg selv og heve dine frekvenser kan du nyttiggjøre energien i ulike ritualer. Her kan du få ulike nymåne- og fullmåneritualer, morgen- og kveldsritualer og annet
spennende.

Kurs/verktøy

Du får verktøy eller kursmoduler med ting du kan øve på. Det kan være alt fra hvordan du setter opp og tolker din numerologiske profil, til hvordan du får kontakt med dine åndeveiledere.

Kanaliserte budskap og meditasjoner

Som sertifisert medium elsker jeg å kanalisere Universell visdom. Nyttige og gode meditasjoner er ofte inkludert i månedens materiale.

Inspirasjonsvideoer

Du får videoer hvor jeg deler tanker, opplevelser, kunnskap, metoder og inspirasjon med deg. Alt tilpasset månedens tema.

Kristin svarer

​Jeg holder live-sendinger hver måned (10 ganger i året) hvor jeg snakker med deg direkte. Her kan jeg svare på alt fra dine spørsmål til å snakke om temaer jeg ser hos klienter, kursdeltagere og i eget liv.

Gruppe-balanseringer

Som Life Alignment (Livsbalanserings-) terapeut har jeg mange verktøy som jeg bruker til å balansere gruppen ​og enkeltpersoner, via nettet og en til en.

Oppgaver som jeg veileder deg gjennom

Du får oppgaver som er tilpasset månedens tema med en veiledning til slik at du får gjort et indre dypdykk.

Hvis du holder fokus på det du vil oppnå og bruker verktøyene, ikke lar tvilende tanker overvinne og opprettholder tro på deg selv, så er du på god vei til å skape et nytt liv med balanse!

Og som deltaker i facebookgruppen Mer magi i hverdagen kan du både støtte og motta heiarop fra dine sjelsfrender.

Dette sier Kristins kursdeltakere:

"Kurset har vært fantastisk! Verdien for meg kan ikke måles i penger. Det har vært helt magisk!"
-Grethe

Jeg hadde veldig store forhåpninger, og kurset har innfridd på alle måter!"
- Siri

Dette er et kurs absolutt alle kan trenge og ha nytte av, uansett alder, jobb og livssituasjon.
- Laila

Tusen takk, Kristin! For en enestående og utrolig lærerik webportal. Jeg har jobbet meg gjennom alle modulene. Det eneste som gjenstår er å lage spenstige mål for neste år. Kurset og boken din har gitt meg verdifulle verktøy, som jeg vil jobbe jevnlig med fremover.
-Alice

Bonus!

Bli en Balansekvinne-onlinekurset til en verdi av hele 1275,-

Dette er til DEG som er superklar og melder deg inn for et helt år med en gang. Du får faktisk enda mer! Du betaler kun prisen for 10 måneder istedenfor 12!

Du får 10 videoer med 10 teknikker og verktøy som sendes til deg over en 4 ukers periode. Vedlagt hver video er øvelsen beskrevet i pdf fil. På den måten får du tid til å praktisere de øvelsene og teknikkene som jeg gjennomgår.

Temaene i de 10 videoene går fra pust og tilstedeværelse til hvordan du skal meditere. Hvordan du kan få kontakt med intuisjonen din og få kreative innspill om alt du måtte lure på. Siste video handler om verdiene dine, det som er viktig for deg, drømmer og mål. Det vil si alt det du trenger på veien mot å Bli en Balansekvinne.

Du får bli med i vår lukkede Facebookgruppe: Mer magi i hverdagen, hvor vi støtter og heier på hverandre og deler magiske hverdagsøyeblikk.

Dette er for deg som er klar for å:

 • Finne en dypere mening i livet
 • Ta sunne og gode beslutninger
 • Ha større tilstedeværelse og glede i hverdagen
 • Tiltrekke deg positive relasjoner og situasjoner
 • Komme i kontakt med din indre styrke og kraft
 • Få konkrete verktøy til å opprettholde balanse
 • Slå av autopilot og ta tilbake kontrollen over livet ditt

Dette er ikke for deg som:

 • Er sikker på at det du ikke kan se med det blotte øyet eller ikke kan vitenskapelig bevise ikke finnes
 • Er hodestyrt og dominert av din maskuline gjøre-energi, og ønsker å fortsette med det
 • Er overbevist om at alt er tilfeldig, og at det ikke finnes noen mening med å være her på jorden
 • Er uinteressert i hva hjerte og sjel forsøker å fortelle deg
 • Som kjøper en rekke kurs og medlemskap som du aldri gjennomfører eller åpner

Det er fort gjort å miste kontakten med seg selv, sin indre stemme, egne behov og ønsker i en hektisk hverdag.

Jeg har erfart at alle er helt unike som de er og kan mestre ting de ikke våget å tro de kunne klare.

Ved å bli med i Mer magi i hverdagen-portalen kan du oppnå eller få dette:

 • Dypere kontakt med din spirituelle side
 • Tiltrekke deg magiske opplevelser
 • Utvikle evnene dine og bruke alt det du har inni deg til å skape det livet du ønsker deg i balanse og flyt
 • En veiledende hånd på din spirituelle reise med nye verktøy og ressurser, slik at du enklest mulig kan gjenvinne balansen!
 • Erstatte begrensninger med livskraft, indre ro og glede.
 • Metoder for å ta bedre beslutninger, vite hvordan du får hjelp fra intuisjonen og universet til å ta gode valg
 • Kunnskap om hvordan skape et enklere liv med mer harmoni, flyt, balanse og trygghet
 • Du blir mer bevisst og kan ta i bruk enkle verktøy for å øke dine frekvenser
 • Du vil kunne lytte til hjertet og leve ekte og autentisk
 • Finne dypere mening med livet ditt
 • Samtidig vil du bidra til mer harmoni og balanse for de som er rundt

Nå er det din tur!

... til å VITE mer, VÆRE mer og VISE mer av den du egentlig ER. Til å leve et liv med Mer magi i hverdagen!

Alt henger sammen med alt, og økte frekvenser er smittsomt.
Det at vi jobber med oss selv, har tillit til at livet vil oss vel og blir bevisste vårt magiske univers, er livsendrende og bidrar til en bedre verden.
Langt utover det vi kan forestille oss.

BONUS 1:

Du har også en unik mulighet til å få to måneder GRATIS hvis du melder deg på for et år med en gang. Kun 1990kr for 12 mnd.

Bonus 2: I tillegg får du du kurset Bli en Balansekvinne verdi 1275kr.

Skap Mer Magi i hverdagen!

Du kan velge mellom to medlemskap, etter hva som passer deg best.

MELD DEG INN I DAG! ​​

Jeg ønsker deg lykke til på din ferd mot Mer magi i hverdagen.
Det hadde gledet meg stort å se deg inne i medlemsportalen og i den lukkede Facebookgruppen!

​​​​​​​La oss starte reisen mot et MAGISK ÅR sammen!

​Portalens porter åpnet
 1. januar ​2020 ​for deg!
Det er et år til neste gang.

​​​​​lig velkommen!

Litt om Kristin

Kristin er glødende opptatt av å hjelpe mennesker til å bli mer bevisste, få kontakt med sin indre visdom og få livet de ønsker seg. Finne balanse, tilstedeværelse og indre ro i en krevende hverdag.

Etter 25 års ledererfaring fra noen av Norges største bedrifter innen næringslivet, forlot Kristin en suksessfull karriere for å følge sitt kall. Det å være en hjelpende hånd for andre som søker etter å komme i kontakt med sin indre visdom. Med lang og bred erfaring fra flere felt, har hun en unik evne til å sette seg inn i hver enkeltes situasjon, med synsvinkler og perspektiv fra mange ulike standpunkter.

Hun har utallige sertifiseringer i NLP coaching og Livsbalansering (Life Alignment) som healer og medium, og har gitt flere tusen timer med individuell veiledning og behandling. Hun er en etterspurt foredragsholder og holder blant annet workshops og selvutviklingskurs, med intervjuer på NRK, Tara, God Morgen Norge og KK.

Kristins spirituelle reise begynte når hun møtte en synsk mann i Nepal for 20 år siden. En inspirerende reise som fikk henne til å innse at ingenting er tilfeldig, som hun har beskrevet i boken sin «Balansekvinnen.» Boken har kommet ut i 3. opplag med positive tilbakemeldinger.

Del gjerne: