- EN MAGISK INDRE REISE - PÅ VAKRE JOMFRULAND

Få en høyere bevissthet og klarhet i hvem du er. Få hjelp til å finne veien videre i livet.enkle og gode verktøy som gir indre ro, energi og glede. Vær på et magisk sted med sterke energier. 

Tidspunkt:

Fredag 16. til søndag 18. oktober 2020
(Kurset er fullt)

Fredag 16. april til søndag 18. april 2021

MELD MEG PÅ!
Utsiden Jomfruland solnedgang

Helgekurset holdes på Turistforeningens hytte på Øitangen på Jomfruland. Vi starter fredag kl 18 og avslutter søndag kl 16 (og har hele Låven for oss selv). BEGRENSET ANTALL PLASSER 

Denne helgen gir deg en kickstart til å blomstre: 

 • Du blir tryggere på hvor du vil og hva som er meningen med ditt liv
 • Du får lettere kontakt med din indre stemme og hjelp til å ta viktige beslutninger
 • Du lærer å meditere og finne indre ro


 • Du vet hvordan du kan komme i balanse med dine maskuline og feminine egenskaper - og bruke hele deg
 • Du vil bedre håndtere vanskelige situasjoner og personer 
 • Du vet hvordan du kan utvikle deg i riktig retning, ta grep og endre din hverdag
I løpet av denne helgen vil du:

Få hjelp og enkle verktøy til å finne veien videre

Få guidede meditasjoner som gir deg klarhet og indre ro

Bli bevisst dine guider og hjelpere og hvordan du kan få kontakt

Lære hvordan du får kontakt med intuisjonen din

Være i et fellesskap med likesinnede - på et magisk sted med sterke energier

Få mot og tillit i forhold til den du er og din reise


Kurset er for deg som ønsker:

 • En endring i livet, og finne tilbake til deg selv. Lære å kjenne hva som er viktig for deg.
 • Å løfte deg selv og få høyere bevissthet. Gi sjelen din en stemme og lære å lytte.
 • Å leve i balanse på indre plan, og mellom din indre og ytre verden. 
 • Oppleve magiske Jomfruland, en øy ytterst i havet


Vi jobber med enkle og gode verktøy for å finne din sjels plan

JEG ER SUPERKLAR
FOR KURSET I 2021!


Hva andre sier om mine kurs

"Kurset har vært fantastisk! Verdien for meg kan ikke måles i penger. Det har vært helt magisk!" -Grethe  

Jeg hadde veldig store forhåpninger, og kurset har innfridd på alle måter!" - Siri  

Kurset og boken din har gitt meg verdifulle verktøy, som jeg vil jobbe med jevnlig fremover. ​-Alice


Hvordan kurset foregår

Jomfruland - Dette er et kurs i magiske omgivelser. Øya er del av naturreservat og er bilfri, og vi vil i stor grad benytte oss av naturen i denne helgen. Her er det rullestener og havet rett ut på utsiden og sandstrender på innsiden. Jomfruland er et besøk verdt i seg selv. 

Bosted - Vi bor og møtes i Turistforeningens hytte, Øitangen, på nordspissen av Jomfruland. Der disponerer vi hele "Låven" og vi lager mat i fellesskap. Du kan få enten dobbeltrom eller enkeltrom (mot tillegg).

Transport - For å komme til Jomfruland kan du ta ferge fra Kragerø eller taxibåt fra Kragerø eller fra Valle. Taxibåten kjører til brygga rett nedenfor der vi skal bo. Fergen går til Tårnbrygga som ligger ca 2,5 km (45 min) gange.

Vi vil sørge for å koordinere dere som skal ta taxibåt. Kommer du med fly er det lurt å lande på Torp Flyplass ved Sandefjord. Der vil vi også prøve å få til henting så langt det er mulig.

Det er dermed lurt å pakke lett og i sekk og ta det som en tur.

Tidspunkt - Vi starter fredag kl 18 og er ferdige søndag kl 16. Datoen er fredag 16. april til søndag 18. Dere får servert en suppe fredag kveld, og de andre måltidene er vi sammen om å lage.

Pris - Prisen er kr. 4.800 for hele helgen inkludert kurs, alle måltider og overnatting i dobbeltrom (med sengetøy og håndkle). Vi har fire enkeltrom med et tillegg på kr. 580 per rom.

Du kan dele opp betalingen i tre (kr. 1.000 i depositum pluss to avdrag á kr. 2.000, totalt kr. 5.000) med forfall ved påmelding, 1. januar og 1. februar 2021. Dersom alt betales i ett forfaller depositum på kr. 1.000 ved påmelding. Restsum betales den 1. februar 2021.

FLOTT! JEG ER MED i 2021!

Om Kristin Norenberg

Kristin er glødende opptatt av å hjelpe mennesker til å bli mer bevisste, få kontakt med sin indre visdom og få livet de ønsker seg. Finne balanse, tilstedeværelse og indre ro i en krevende hverdag.  

Etter 25 års ledererfaring fra noen av Norges største bedrifter innen næringslivet, forlot Kristin en suksessfull karriere for å følge sitt kall. Det å være en hjelpende hånd for andre som søker etter å komme i kontakt med sin indre visdom. Med lang og bred erfaring fra flere felt, har hun en unik evne til å sette seg inn i hver enkeltes situasjon, med synsvinkler og perspektiv fra mange ulike standpunkter.  

Hun har utallige sertifiseringer i NLP coaching og Livsbalansering (Life Alignment) som healer og medium, og har gitt flere tusen timer med individuell veiledning og behandling. 

Hun er en etterspurt foredragsholder og holder blant annet workshops og kurs for å hjelpe hver og en vikle seg ut av gamle mønstre, komme i balanse og finne tilbake til sitt ekte og autentiske jeg; Få kontakt med sin sjel og intuitive selv.

Kristin har vært intervjuet på NRK, Tara, God Morgen Norge, Ledernytt og KK.  

Kristins spirituelle reise begynte da hun møtte en synsk mann i Nepal for 20 år siden. En inspirerende reise som fikk henne til å innse at ingenting er tilfeldig, som hun har beskrevet i boken sin «Balansekvinnen.» Boken har kommet ut i 3. opplag med positive tilbakemeldinger.

Kristin har med seg kollega Margaret Øverby

Margarets spirituelle reise startet da hun ble syk med lavt stoffskifte. Medisinen virket ikke og hun ble stadig sykere, før hun fant frem til alternativt energiarbeid og behandling.  

Etter Reiki kurs ble Margaret bedre og bedre. Hun utdannet seg til sjaman practitioner i Irland og kunne etter hvert mye om hvordan vi påvirkes av energier, om meditasjon og hvordan vi kan bruke naturen for å styrke vår helse.  

Etter et helt liv som purser i SAS sa Margaret opp jobben i 2010 for å viderutvikle sin kunnskap og hjelpe andre på veien til et friskt og godt liv.  

Margaret har i ettertid utviklet seg til medium, healer og Life Alignment practitioner. Sistnevnte er en behandlingsmetode som omfatter den fysiske kroppen, tanker, følelser og sammenhengen med vår sjelelige del. Verktøy som ser viktigheten av og inkluderer helheten i deg som menneske.  


Dette kurset er for deg som:

Dette kurset er IKKE for deg som:

 • Er åpen og nysgjerrig på at det finnes noe mer mellom himmel og jord 
 • Ønsker klarhet i din sjels reise og ro til å gjøre endringer
 • Er klar for å ta tak i utfordringene dine og ønsker en forandring til det bedre
 • Er gjerne vil lære enkle verktøy og teknikker som fungerer i hverdagen
 • Ønsker et fellesskap med likesinnede
 • Må ha vitenskapelig bevis for å tro at noe finnes
 • Er hodestyrt og dominert av din maskuline gjøre-energi, og ønsker å fortsette med det
 • Er overbevist om at alt er tilfeldig, og at det ikke finnes noen mening med å være her på jorden
 • Er uinteressert i hva hjerte og sjel forsøker å fortelle deg

Jeg gleder meg til en uforglemmelig helg på magiske og vakre Jomfruland; I mitt paradis, hvor hver og en får hjelp til å finne tilbake til sin sjels unike visdom.  

Lengter du etter et uvanlig kurs i nydelig natur og energi, med mye frisk luft, hjemmelaget mat - og i et trygt og spennende fellesskap - da håper Margaret og jeg å se deg der 

BLI VENN MED DEN EKTE DEG - PÅ MAGISKE JOMFRULAND -

Få en høyere bevissthet og klarhet i hvem du er. Få kontakt med hjerte og sjel og hjelp til å finne veien videre i livet. Få enkle og gode verktøy som gir indre ro, energi og glede. Vær på et magisk sted med sterke energier. 

Fredag 16. til søndag 18. oktober 2020 (kurset er fullt)

FREDAG 16. APRIL TIL SØNDAG 18. APRIL 2021

Helgekurset holdes på Turisforeningens hytte på Øitangen på Jomfruland. Vi starter fredag kl 18 og avslutter søndag kl 16 (og har hele Låven for oss selv).

BEGRENSET ANTALL PLASSER